Maryanne Kostense – Fysiotherapeut en adviseur arbo & preventie SHDH

Beste medewerkers van Modek,

Sinds een aantal jaar maken wij gebruik van de rolstoelroeier. Eerst was er aanschaf in de Rijp daarna op de andere vijf locaties. Iedereen is enthousiast gemaakt door de collega’s die er al mee werkten.
Het grote voordeel van dit apparaat is de veelzijdigheid: het trainen in de gesloten keten, armen en benen samen in een totaal beweging of afzonderlijk. De zwaarte is goed in te stellen en het apparaat is ook goed geschikt om vanuit de rolstoel mee te oefenen. Voor de cliënten uit het verpleeg en verzorgingshuis is dit heel erg fijn.

De stoel is comfortabel zodat de cliënten met een minder goede zitbalans er ook op kunnen oefenen.
Het is fijn dat er weinig onderhoud nodig is en dat dit goed en snel
gebeurd.

Wij vinden de Modek rolstoelroeier een uitstekende aanvulling op de andere oefenapparatuur..

Maryanne Kostense
Fysiotherapeut en adviseur arbo & preventie SHDH