Harry vd Meerendonk – Fysiotherapeut , Zorggroep Elde, Locatie Liduina

Dag beste mensen,

We hebben de Modek trainer nu een aantal jaar in gebruik. Ik moet zeggen dat het een perfect apparaat is om zowel de arm als beenspieren te kunnen trainen. Hij is bovendien rolstoel vriendelijk, deze kunnen ook gemakkelijk gefixeerd worden aan het apparaat. Daarnaast is er de bijpassende stoel waar cliënten makkelijk kunnen in-uit stappen, door gebruik te maken van de opklapbare leuningen. De Modek wordt dagelijks veelvuldig gebruikt door cliënten van de revalidatie, chronische afdelingen van zowel somatiek als Pg, 1e lijn en dagbehandeling, allemaal naar tevredenheid!
Verder wil ik nog benoemen dat de service erg goed is, het contact gaat via korte lijnen en dat is wel zo prettig! Wij laten de Modek nu 1x per jaar een onderhoudsbeurt geven aangezien hij veel gebruikt wordt. Wij zijn dik tevreden.

Met vriendelijke groeten,

Harry vd Meerendonk, fysiotherapeut , Zorggroep Elde, Locatie Liduina.